Четях аз в мислите ти стих,
а в стиха - сладост.
Сладост от живота.
Животът на една епоха.
Епоха на радост и тъга.
Тъгата мракът я погълна,
а радостта остана жива,
защото в теб аз ще се върна
и ще бъда щастлива!...
© Марияна Янкова Все права защищены