20 sept 2012, 10:41

* * * 

  Poesía » De amor
477 0 0

Четях аз в мислите ти стих,

а в стиха - сладост.

Сладост от живота.

Животът на една епоха.

Епоха на радост и тъга.

Тъгата мракът я погълна,

а радостта остана жива,

защото в теб аз ще се върна 

и ще бъда щастлива!...

© Марияна Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??