Защо тези думи редиш?
Не виждам смисъл в тях - престани
отива си нещо което не е и било
кратък миг - пробляск в ноща
едва изгряла звездата залязва
но
друга пътят ще показва
Защо тези думи редиш?
Не виждам смисъл в тях - престани
мракът красив е и в самота се живее
но не си сам щом съм до теб
прегърни ме и стихиите ще спрем
© Карлос Димостракиос Все права защищены