"Кап, чук" -
ронеха се капки по капчука,
но джаза на дъжда
те двамата не чуха...
"Кап, чук" ,
една целувка целокупно ги захласна.
"Кап чук чук"
Затворят мигли и светът им мигом се разраства.
"Кап чук" ,
там чувам чукват капки по капчука
"Кап чук чук"
и миг за влюбени се стича по улука.
© Даниела Все права защищены