31 дек. 2011 г., 12:25

Адажио 

  Поэзия » Белые стихи
637 0 7

 

АДАЖИО - ШАНСОН

 

 

Не тъгувай за вчера,

не се надявай на отвъдното,

купи си бонбониера –

щастие сегашно сбъднато…

 

 

Не прави трагедия,

не драматизирай битието –

животът е комедия,

но внимавай зорко с питието…

 

И не се отчайвай,

не изпадай в тежка депресия –

душата си омайвай

в блясъка на снежна импресия…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??