31.12.2011 г., 12:25 ч.

Адажио 

  Поезия » Бели стихове
638 0 7

 

АДАЖИО - ШАНСОН

 

 

Не тъгувай за вчера,

не се надявай на отвъдното,

купи си бонбониера –

щастие сегашно сбъднато…

 

 

Не прави трагедия,

не драматизирай битието –

животът е комедия,

но внимавай зорко с питието…

 

И не се отчайвай,

не изпадай в тежка депресия –

душата си омайвай

в блясъка на снежна импресия…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??