2 авг. 2017 г., 08:29

Адиос 

  Поэзия » Любовная
532 1 1

Адиос

 

Защо ме чакаш там,
където няма да пристигна?
Защо така ме лъжеш,
със лицето миловидно?
Аз те търсех... Някога...
Преди да те позная.
Сега си тръгвам,
по пътя на безкрая.

 

Вземи със тебе всичко,
достатъчен съм си и сам.
Този път не обявявам края.
Наздраве казвам за новото начало!
Не е война... Повече клони към нищо!
А сега последвай моя пример
И моля, нанякъде тръгни...

 

А.А.

© А.А. Все права защищены

https://www.youtube.com/watch?v=refUgPcGMak&feature=player_embedded

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??