12 апр. 2013 г., 14:59

* * * 

  Поэзия
460 0 0

Сърцето ми ехти и не спира да мисли за твоите очи...

Сърцето ми ще изхвръкне, когато близо до мен си ти...

Сърцето пита се дали ще може да забрави всичко, което си ти...

Сърцето ме боли при мисълта, че не изпитваш същото и ти.

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??