Apr 12, 2013, 2:59 PM

* * * 

  Poetry
462 0 0

Сърцето ми ехти и не спира да мисли за твоите очи...

Сърцето ми ще изхвръкне, когато близо до мен си ти...

Сърцето пита се дали ще може да забрави всичко, което си ти...

Сърцето ме боли при мисълта, че не изпитваш същото и ти.

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??