12 июн. 2013 г., 13:19

* * * 

  Поэзия » Другая
963 0 0

... Една протегната ръка в момент на трудност и уплаха.
Майка, която детенцето си и тази нощ до късно чака.
Усмивка сред безброй изкуствени лица!
Смях, след много сълзи и тъга!
 ... И копнеж, копнеж животът да се промени...
Да станем по-истински и по-добри! 

© Жанета Осипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??