15 дек. 2008 г., 00:29

Агапия 

  Поэзия » Любовная
563 0 0

Търсиш нейното лице

с  твоето сърце.

Търсиш нейната любов

с  твоя вечен зов.

Не спирай, не тъжи!

Търси я ти, търси!

Агапия една -

обичана жена...

© Агапия Агапия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??