15.12.2008 г., 0:29 ч.

Агапия 

  Поезия » Любовна
559 0 0

Търсиш нейното лице

с  твоето сърце.

Търсиш нейната любов

с  твоя вечен зов.

Не спирай, не тъжи!

Търси я ти, търси!

Агапия една -

обичана жена...

© Агапия Агапия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??