11 июн. 2007 г., 10:30

Агония 

  Поэзия
797 0 13
Все една и съща песен ме раздира,
тъжният рефрен вали... не спира.
Нощем най-боли... във тишината.
Воя ми ще чуе ли луната?

Вълчи глад ме гони, но кръвта ме плаши.
Сам изпивам виното от двете чаши.
Раните със сол покривам,
със сълзи изсъхналата кръв измивам.

Себе си недей вини, защото сам избрах
в ада да горя за неизвършен грях.

© Калоян Кънев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??