линията на бельото му е струна
по която свиря нежно с пръсти
и опъвам
и я смъквам лекичко полека
с по един акорд надолу
когато тихичко простене
триъгълник за произшествие
бележи
случката на нещо бурно
между двете осеви линии
точно по средата
на скоростната гладка магистрала
ПТП голямо
сблъскахме си МПС-тата
измачкахме платното за движение
разхвърляни коси и част от думи
се преплитаха между ръцете ни
докато с подострен молив се разписваше
върху акта ми за нарушение
бельото му ме мами
да се приближа
на сантиметър от ръба на удоволствието
и да изгладя всичките му ръбове
с престъпническите си влажни устни
. . .
молекулите му се разпаднаха без съпротива
в топлия уют между бедрата ми
© Пепър Формаджи Все права защищены
Много, много хубаво!