20 мар. 2012 г., 16:13

Агресивна съм... 

  Поэзия » Юмористическая
773 0 6

Агресивна съм...

и имам комплекси...

Без контакти съм...

нямам обща култура...

Възпитание нямам...

Но самочувствие - с екстри!

И позьорка съм... ей така - по натура!

Придворна дама съм на господаря,

по име Бакхус - с него пием червено...

Бия котката нощем, където я сваря...

даже в три сутрин...

Нервна съм!

Откровено!!!

Турските сериали  не ги пропускам

и рева постоянно - тресе ме емоция...

Членувам в "Звездите ми го говорят". 

Но не им отговарям...

Да чакат промоция!

И така - агресивна 

и със комплекси,

с бита котка 

и в ръка с чаша червено,

без култура, 

със самочувствие - с екстри...

и влюбена в Турция  най-откровено...

замислено гледам се в огледалото.   

Дочувам пак как "звездите ми го говорят"...

И си мисля: 

"Май ми пада мандалото!

Ще трябва да спирам гласовете отгоре..." 

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Самочувствие с екстри хаха развесели ме
  • Смешно,но самата истина!
    В днешно време са малко хората с култура!
    Поздрав!
  • Стига бе, коя жена ще си признае, че няма възпитание и обща култура? И че е позьорка на всичкото отгоре! Май червеното вино и идва в повечко. Много се смях! Поздрави!
  • Боже, дано не ти е съседка!

  • ...Жоре, ще вземе да се познае някоя потребителка...и после...не знам
  • ъъъ...ха-ха?
Предложения
: ??:??