Душата,
не ми отнемайте душата,
дяволи крадливи!
Самотата
не понасям,
тясна е,
а дните ми са още живи ...
и съм гладен
за живот,
за простор съм жаден ...
Сваляйте мигом
тоз хомот
от стиха ми,
за мигове създаден ...
© Валентин Василев Все права защищены