6 янв. 2011 г., 19:37

Ах, мили мой ангеле... ПРОСТИ МИ! 

  Поэзия
815 0 3

 

 

Кървяща във гърдите си крещя без стон,

без жалост в очите ми проклинам своя дом,

как пуснах те, отиде си без сбогом надалеч,

там, където не достига мойта реч.

 

Ах, мили мой ангеле... ПРОСТИ МИ!

Не бях с теб в предсмъртния ти час,

тъга очите изсуши ми,

аз плаках без сълза, без глас.

 

В борба животът ти отмина,

търсеща безспирно обич малко,

отхвърлена по пътя си замина,

единствено ще кажа ,,ЖАЛКО".

 

За това, че аз те пренебрегнах

от страх пред смъртта.

Отражение не поисках, не погледнах.

ИЗГУБИХ те, а ти бе толкова добра.

 

 

 

 

© Елeна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??