14 апр. 2008 г., 21:11

Ах, смокиновия лист! 

  Поэзия » Юмористическая
797 0 4

             Ах, смокиновият

                  лист!

 

   Бог е сътворил Адам!

После пък направил Ева.

Там във своя Рай голям

дал на всеки – к`вото трЕбва!

На змията отредил

изкусителка да бъде!

С ябълка я наградил

та раздора да пребъде!

На Адам му ум налял,

а на Ева – красотите...

Със смокинов лист успял,

поприкрил им срамотите.

От смокиновия лист

много силно засърбява!

А сърбежът, както знаем,

адски готино сплотява!

Та се питам днес, сега:

Де го тоз смокинов лист?!

Щом една змия успя

да ги скара тъй – на бис!

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??