12 окт. 2009 г., 00:31

Ах, тази есен... 

  Поэзия » Любовная
1761 0 48

 

 

 

         молитва
         се лее небесна в шепота на есенен дъжд
         топъл и светъл… пречистващ
         ах, този есенен дъжд…

         пак тича
         притичва вятърът есенен и всяко листо
         нежно целува в полета му кратък
         ах, този есенен вятър…

         мъглата
         есенно бяла и тъжна кротко потулва деня
         в пазвите си скрила миг тишина
         ах, тази есенна мъгла…

         облаци
         ту бели, ту черни припяват песен дъждовна,
         за любов ми говорят в тихата есен
         ах, тази есенна песен…

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=vBEE605Fc40&feature=related

  

              МУЗИКА>>> HADAS - ENYA

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??