молитва
се лее небесна в шепота на есенен дъжд
топъл и светъл… пречистващ
ах, този есенен дъжд…
пак тича
притичва вятърът есенен и всяко листо
нежно целува в полета му кратък
ах, този есенен вятър…
мъглата
есенно бяла и тъжна кротко потулва деня
в пазвите си скрила миг тишина
ах, тази есенна мъгла…
облаци
ту бели, ту черни припяват песен дъждовна,
за любов ми говорят в тихата есен
ах, тази есенна песен…
http://www.youtube.com/watch?v=vBEE605Fc40&feature=related
МУЗИКА>>> HADAS - ENYA
© Магдалена Костадинова All rights reserved.