5 янв. 2017 г., 00:16

Ах, този дъжд 

  Поэзия » Другая
848 3 8

АХ, ТОЗИ ДЪЖД

 

 

Не престава навън да вали

ту затрогващо нежно, ту диво...

И се лее дъждът в нас, нали,

непредсказуемо и красиво?!

 

Той излива в душите ни свян

или дави изригнали спомени...

Не дъждът е виновник презрян,

че в очите сълзи са отронени!

 

Днес са тъжни сълзи на печал,

утре те ще блестят с умиление...

Но дали този дъжд е разбрал,

че начало е на наводнение?!

© Симеон Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??