Ах, този мъж! По-горещ и от лято,
и по искрен от тежка молитва,
изречена по тъмно пред Бог.
От него кръвта ми неистово кипва
сякаш съм объркала чая си с грог.
Той е нежните ми венерини полюси
и е най-невъзможния от всичките ми
недосънувани нощем възможности.
Спира дишането ми. Така. Изведнъж.
И умирам. И се прераждам. С усещане
за вятър и огън. Капка любов.
И за този мъж...
Жени Иванова
© Jasmin Все права защищены
Жива изгорях по него
като неожъната ръж!
Денем мислите окраде,
нощем сънищата ми изяде...
Заричам го все пожари да ГАСИ,
и все жажда по мен да го мори!
*********************** извинявам се, ама така се захласнах по чуждия мъж, че вместо ГАСИ, съм написала ГОРИ, и съм изпуснала времето за редакция.. 🌻