28 сент. 2008 г., 09:02

Ах, този поглед, този глас... 

  Поэзия » Юмористическая
2482 0 11

(за конкурс на тема "Свали ме с поглед различен")

 

Свали ме ти, с поглед различен

очите ти две режат, като трион:

страстен, парещ и неприличен...

Паднах от високо, като от клон.

Защо разкъса новата ми рокля?

По най-нова мода е и от шифон,

студено стана ми, да се стопля

ризата свали си и този панталон.

Сега на теб ти е студено, тръпнеш,

ела да те обгърна цял с топлина...

Гъдел ме е, така като ми шепнеш

в ухото галиш ме нежно със гласа.

Затопляме се лятно, есен е навън,

дъждът се лее студен и апатичен...

Обичам този еротичен, галещ сън,

там ме сваляш с погледа различен.

Отварям си очите, слънцето блести,

рипвам на крака и влизам в „строя",

чувам онзи от съня, от двора гълчи:

„Айде ставай вече, поспаланке моя."

:)

25.09.2008г

За Конкурса :)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??