"Не мога" аз сега без телевизора да спра.
Гледам и се чудя на Ферхунде
как по цял ден интриги може да плете.
Леля Хайрие готви манджите добре.
Али Ръза със старостта се бори
и не може да говори.
Неджля и Лейля две сестри,
взимаш ти едната - другата я удари.
"Не мога" аз сега без "Перла" да следя.
Мехмед обича там Инджи,
известна още като Сапунджи.
Никой не знае кой кого ще надиграе.
Майки гледат в захлас
и загарят манджите от раз.
Тези турски сериали
хоби са на всички баби.
Всеки ден по сто пъти ги дават,
но без да осъзнават,
че това е върхът на глупостта.
Докъде ще стигнеме така, тук, в нашата страна.
Истината те показват,
да бе, да - никой не може да ме убеди в това.
Аман от турски сериали
и от техните реклами.
От екрана да се спрат
и от ефир да се свалят.
Мили хора, не се сърдете,
а навреме се вразумете!
Да покажем сега
неща от нашата страна!
© Теодора Все права защищены