20 февр. 2016 г., 19:56

Айсберг 

  Поэзия
388 0 0

Разкажи за

оня храм и

мъждукащата светлина...

защо привлича това място -

с карнавал на показна суета,

пресован сняг на

айсберг

с мъдростта на омразата

или

трептенето на обгорена светлина

от кандило,

с пламъка на любовта

... какво пее картината,

Боже,

изгубвам се и се разкъсвам...

© Дима Все права защищены

...размисли пред една картина

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??