Разкажи за
оня храм и
мъждукащата светлина...
защо привлича това място -
с карнавал на показна суета,
пресован сняг на
айсберг
с мъдростта на омразата
или
трептенето на обгорена светлина
от кандило,
с пламъка на любовта
... какво пее картината,
Боже,
изгубвам се и се разкъсвам...
© Дима All rights reserved.