11 июн. 2010 г., 18:52

Академични перверзии 

  Поэзия » Эротическая
736 0 0

Това не ми се беше случвало,
въпреки че на десетки им се иска.
Не е нещо някак си нечувано
или нещо прибързано и необмислено.
От години, що преподавам тука
науки сложни, хиляди нови знания
и студентките една през друга
за мен си правеха състезания.

Но имаше една нова, специална,
откъде се взе, как пристигна?
Дали между нас... това е неморално?
Дали не става история за книга?
Аз не се давам толкова лесно,
но тя успя като на шега да успее,
това момиче събуди интереса,
подхрани го и сега той ще узрее...

Професорът и студентката, банално!
Любовни игри, полумрачна квартира,
академични перверзии - сексуалност,
която често такива хора намира.
Дали с друга глава мисля, или, изобщо,
каква страст беше тази афера,
сатаниски идеи в студентските нощи,
как съвест след това да намеря?

Рисковано - да, но толкова сладко,
на дъното паднахме, ний сме утайка!
Макар че мога да съм ù татко,
тя от мен по-скоро ще стане майка.
Не ми пука за хората, че говорят:
"Скандал!" или "Педофилия" - всичко!
Изключвам ума си, оставям волята
да притежавам една добра ученичка...

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??