5 дек. 2005 г., 22:12

Ако... 

  Поэзия
1147 0 5
Ако си до мен-няма за миг дрямка да те хване,
ако си до мен-нежно и мило ще ме докосваш в нощта,
ако си до мен-би ме любила страстно,
ако си до мен-нищо,че е опасно...

Ще те накарам да се влюбиш,
ще те накарам да полудееш от любов,
ще те накарам да ме търсиш,
след като си тръгна,
ще те накарам да лудееш,
в мисълта си за мен...

Ще те накарам да ме обичаш...

За да изгорим заедно
в огъня на любовта...

© Пламен Вълканов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??