1 мар. 2007 г., 11:57

Ако... 

  Поэзия
541 0 5
Ако някой те заплюе,
не навеждай глава,
не бързай да униваш,
а подай ръка.

Ако някой ти се усмихне,
усмихни се и ти -
няма по-хубав дар от усмивката!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??