3 мая 2012 г., 00:34

Ако... 

  Поэзия » Другая
696 0 2

Ако легнеш и на сутринта се събудиш в свят непознат за теб...
Ако всичко, което си мразел, е изчезнало...
Ако хората, които си обичал, ги няма...
И всичко, в което си вярвал, е погрешно...

Ще се уплашиш ли?

 

Ако през зимата е топло, а лятото вали сняг...
Ако вечер е светло, а утринта вместо слънце има луна...

Ако утре е днес, а вчера го няма...
И всичко ти е до болка непознато...

Ще избягаш ли?

 

Ако целият ти живот всъщност е бил сън...
А сънят е твоята реалност...
Ако не можеш да промениш нищо
и просто няма връщане назад...
Ще съжаляваш ли?

 

А ако се уплашиш... страха ще надмогнеш ли?

Ако избягаш... нещо ще промениш ли?
Ами ако съжаляваш... времето ще върнеш ли?

 

А кога ще се научиш просто да живееш?!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??