20 окт. 2020 г., 20:18

Ако бях ... 

  Поэзия
283 0 0

 

 

 

Ако бях художник
щях да те рисувам,
архитект да бях,
щях да те вграждам,
ако бях певец,
щях да те възпявам …
А аз, влюбен в теб,
над белия лист
само с думи те създавам.
Те отлитат като птици
и след мен нищо не остава –
само мисли … горки мисли,
за самотата на един удавник …

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??