Ако бях в слънцето бих дръзнал да съм помечтал
Да изгоря при нужда от провал
Ако можех да съм във водата на сълзите ти
Бих могъл да се разплача
И да оплета косите ти с лъчите си
Ако можех да съм в светлината на усмивка
Щях да бъда най-красивата от всички
Ако можех да съм някой друг за малко
Щях да бъда всеки
Но съм само сивата си сянка
29.04.2004
© Десислав Илиев Все права защищены