24 апр. 2008 г., 06:50

Ако можех 

  Поэзия » Любовная
529 0 0

Ако можех, звездите от небето бих ти свалил.
Ако можех, планетите от вселената бих ти подарил.
Ако можех, от морето за теб бих хванал всички нежни създания.
Ако можех, бих изпълнил всички твои желания.

Ако можех, огъня в сърцето ти бих поддържал.
Ако можех, чувствата си бих въздържал.
Ако можех, бих ти подарил всички цветя на земята.
Ако можех, бих ти показал колко женна е жената.
Ако можех, слънцето бих накарал за теб да грее.
Ако можех, вятъра бих накарал за теб да вее.


Ако можех, птичките бих накарал за теб да пеят.
Ако можех, бих ти доказал, че за теб живея.
Ако можех, бих те накарал и ти да ме обичаш.
Ако можех, бих ти попречил да го отричаш.

Ако можех, до теб винаги бих бил.
Ако можех, а това го мога, за друга никога не бих те заменил!
Ако можех, ако можех...

© Крис Бързин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??