20 дек. 2014 г., 02:09

Ако можеш 

  Поэзия » Белые стихи
467 0 0


Ако можеш

В асансьора
буквата ми задраскай,
от стената ти
отпечатъците ми изтъркай.

От врата ти
целувките ми заличи
и от мислите ти
образа ми изкорени.

Ако можеш,
за да не боли.

© Деница К Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??