20.12.2014 г., 2:09 ч.

Ако можеш 

  Поезия » Бели стихове
462 0 0


Ако можеш

В асансьора
буквата ми задраскай,
от стената ти
отпечатъците ми изтъркай.

От врата ти
целувките ми заличи
и от мислите ти
образа ми изкорени.

Ако можеш,
за да не боли.

© Деница К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??