4 февр. 2007 г., 00:59

Ако можеше... 

  Поэзия
872 0 3

Ако можеше...

 

 

Ако можеше да ме обикнеш

поне за малко- за минута или час.

Ако можеше със мен да свикнеш,

тей както с тебе свикнах аз.

 

Ако можеше любовта да разбереш-

чувството от друг да се нуждаеш

и всичко, което имаш да дадеш

на този, който най- желаеш.

 

Ако можеше... но ти не можеш,

не си способен още на това.

Но когато те ранят ще видиш,

че дори нещастниците разбират любовта.

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??