АКО НА ТОЗИ СВЯТ ИМА СИЛА
Ако на този свят има сила,
в която вярвам аз,
ще кажа, че в нея се вричам
с една дума, наречена любов.
Вярвам в нея,
както вярвам на всички без страх,
защото животът без вяра е пустош -
с годините и това го разбрах.
Не обвинявам живота в нищо,
вярвам в него както в светлия ден.
Щом с него живея, дишам, обичам,
ще бъде той светъл за мен!
© Мария Все права защищены