25 апр. 2010 г., 20:55

Ако не съществуваше ти 

  Поэзия » Любовная
783 0 4

Ако не съществуваше ти,
и аз не бих се тогава родила.
Но съдбата поднася мечти
и с нас е още нежна и мила.

Ако не съществуваше ти,
кого ли бих могла да обичам,
в тези искрени нощи и дни
на кого ли до век да се вричам?

Ако не съществуваше ти,
как бих била неземно сетивна
и без твойте искрящи очи
бих ли била толкова силна?

Ако не съществуваше ти,
нямаше сега да покажем
как от обич се раждат звезди,
а сме двама в нощта - двама по паважа!

Без нас едва ли щеше да съмне,
нито в пролет роса да ръми.
Но загърбили дните си тъмни,
дано по вечност така ни върви!

 

http://vbox7.com/play:0d379ec0

 

И превод си има... Специално за ...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??