6 сент. 2009 г., 21:10

Ако някога с теб се срещнем 

  Поэзия
828 0 21

 

Ако    някога с тебе се срещнем

с   остарели  погледи,    с   влажни очи,

с   надежда  ръце   ще  протегнем ли!?

Аз за  твойта, ти  за мойта  любов  отпреди.

Ако някога с тебе се стрещнем, нека

е там,  на  моста,  споделил   ни  мига.

Мостът   на  истина недоизречена.

Бряг за теб, бряг за мен,  път единствен ли беше!?

Да поемем  с  бавни стъпки, всеки грабнал мечта,

с  нямо вричане „този  път  за  последно...”.

Там   животът ни  спря във стрелка от безвремие,

заличаваща  пясъчно  всяка   следа.

Ако някога с тебе се срещнем, нека е там!

Там, където  „Сбогом”

преглътнахме  с

„До скоро”.

 

 

 

 

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??