25 авг. 2010 г., 22:57

Ако някой ден 

  Поэзия » Любовная
705 0 3

Ако някой ден ти липсвам -
намрази ме за това.
Ако някой ден се влюбиш -
обикни със цялата си душа,
че животът е ужасен, гаден, скапан и суров
и едва ли ще откриеш
някога истинска любов!

© Бела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??