25 ago 2010, 22:57

Ако някой ден 

  Poesía » De amor
704 0 3

Ако някой ден ти липсвам -
намрази ме за това.
Ако някой ден се влюбиш -
обикни със цялата си душа,
че животът е ужасен, гаден, скапан и суров
и едва ли ще откриеш
някога истинска любов!

© Бела Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??