7 июн. 2007 г., 16:29

Ако с мислене можех 

  Поэзия
588 0 11
Ако с мислене можех
да пренасям по атом материя -
отдавна да бях те пренесъл
в себе си цялата!

В обратна посока
да беше това пренасяне -
отдавна да бях се пренесъл
в тебе - целият!

Но всички възможни пречки
строят между нас барикада
и само мечтите ни могат
да минат през тази преграда!

Затова веднъж:

"Да живее денят,
който ни срещна със тебе!"

И три пъти:

"Да е проклет,
че не дойде навреме!"

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??