Jun 7, 2007, 4:29 PM

Ако с мислене можех 

  Poetry
572 0 11
Ако с мислене можех
да пренасям по атом материя -
отдавна да бях те пренесъл
в себе си цялата!

В обратна посока
да беше това пренасяне -
отдавна да бях се пренесъл
в тебе - целият!

Но всички възможни пречки
строят между нас барикада
и само мечтите ни могат
да минат през тази преграда!

Затова веднъж:

"Да живее денят,
който ни срещна със тебе!"

И три пъти:

"Да е проклет,
че не дойде навреме!"

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??