28 июн. 2009 г., 17:47

Ако с теб се изгубим... 

  Поэзия » Любовная
715 0 2

Ако с теб се изгубим...

 

От очите с уплаха се спускат

две болезнено болни сълзи

и прорязва сърцето ми спусък -

"Ако с теб някога се раним?"

 

Ако с теб се изгубим в безкрая,

как мечтите светило ще значат,

как с любов утрото ще ухае...

Как без тебе ще мога да плача...

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??