Ако с теб се изгубим...
От очите с уплаха се спускат
две болезнено болни сълзи
и прорязва сърцето ми спусък -
"Ако с теб някога се раним?"
Ако с теб се изгубим в безкрая,
как мечтите светило ще значат,
как с любов утрото ще ухае...
Как без тебе ще мога да плача...
© Теодора Драгиева All rights reserved.