14 мая 2007 г., 23:36

Ако само можех... 

  Поэзия
691 0 3

Ако само можех,
бих се превърнала във вятър,
за да заровя пръсти в косите ти.
Ако само можех,
бих станала буря, за да погаля лицето ти.
Ако само можех,
бих тръгнала из съня ти,
за да те пазя от твоите демони.
Ако само можех,
бих се претворила в луна,
за да заспиваш винаги с мен!

© Гергана Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??