May 14, 2007, 11:36 PM

Ако само можех... 

  Poetry
696 0 3

Ако само можех,
бих се превърнала във вятър,
за да заровя пръсти в косите ти.
Ако само можех,
бих станала буря, за да погаля лицето ти.
Ако само можех,
бих тръгнала из съня ти,
за да те пазя от твоите демони.
Ако само можех,
бих се претворила в луна,
за да заспиваш винаги с мен!

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??