14 янв. 2008 г., 20:56

Ако си близо 

  Поэзия
613 0 6

Ако си близо до мен,

ще флиртувам с теб                                  

изтънчено.

Ръцете ти ще гледам

и ще мисля

за тяхната нежност

тъмна.

Очите ти ще диря,

 с моите да срещна

и макар цвета им да не зная,

там ще моля да остана.

Искам смеха ти -

сребрист водопад -

край мен да се лее.

Искам нежен допир,

с премълчани думи.

Искам. . .

 

 

 

 

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??