Ако си близо до мен,
ще флиртувам с теб
изтънчено.
Ръцете ти ще гледам
и ще мисля
за тяхната нежност
тъмна.
Очите ти ще диря,
с моите да срещна
и макар цвета им да не зная,
там ще моля да остана.
Искам смеха ти -
сребрист водопад -
край мен да се лее.
Искам нежен допир,
с премълчани думи.
Искам. . .
© Дима All rights reserved.
сребрист водопад -
край мен да се лее.
Искам нежен допир,
с премълчани думи.
Искам. . ."много е нежно и хубаво.поздрав