21 июл. 2013 г., 19:33

Ако си тръгнеш някога от мен 

  Поэзия » Любовная
2408 2 7

Ако си тръгнеш някога от мен,

небето, натежало, ще заплаче,

светът ще се отдръпне уморен,

денят ми тъжно ще прегърне здрача...

 

Звездите - натрошено кубче лед -

в прозореца студено ще надничат...

Дописвайки последния куплет,

ще се залъгвам, че не те обичам...

 

Останала самотна, гордостта

на безразлична с мен ще се преструва...

До точица смалена любовта,

проклинайки те, пак ще те сънува...

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??